Invulboek zwangerschap

Invulboek zwangerschap

Het leukste invulboek voor je zwangerschap! In dit zwangerschapsboek kun je alle belevenissen rondom je zwangerschap kwijt. De ups- downs, bijzondere en onvergetelijke momenten.

Verzendkosten

€ 3,00 

Het product wordt geleverd

vóór 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 25,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Een groter wonder dan een kindje dat in mama's buik mag groeien bestaat er niet! In dit luxe zwangerschapsboek kunnen wekelijks alle belevenissen, ups, downs en ontwikkelingen van deze onvergetelijke en bijzondere tijd worden opgeschreven. Zo ontstaat er gaandeweg een dierbare herinnering voor later!

In het zwangerschapsboek staat wekelijks de ontwikkeling van het kindje beschreven en staan er per trimester handige tips en checklists in vermeld. Er is ruimte om wekelijks vragen te beantwoorden en een wekelijkse buikfoto in te plakken. Leuk in combinatie met de zwangerschapskaarten! deze kun je nu extra voordelig samen met het zwangerschapsboek bestellen!

Het zwangerschapsboek bevat maar liefst 128 pagina's (inclusief de kaften) en heeft een hardcover boekbinding met matlaminaat.
Ook is dit luxe boek voorzien van een handig leeslint zodat je het  meteen weer op de goede pagina kan openslaan waar je gebleven was.

- Formaat: Vierkant 210 x 210 mm
- Omslag: Hardcover met matlaminaat
- Binnenwerk: 160 grams Motif wit, geschikt voor alle pennen
- Het boek heeft 128 pagina's, inclusief de kaften
- Inclusief leeslint

Dit boek is van Kaartjelief. Voor een gedetailleerde inhoud kun je een mailtje sturen. Dan ontvang je het volledige inkijkexemplaar. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Kom je er niet uit, neem dan vooral contact met mij op. Ik kijk en denk graag met je mee.
Altijd bereikbaar via 06-34934611 of rian@rifresh.nl.