Agenda

Agenda

  Rian     02-06-2022     Reacties (0)

Wat ontzettend fijn dat er dit jaar weer markten en evenementen mogen plaatsvinden. RiFresh komt daarom graag naar jou toe!

Op de volgende dagen vind je RiFresh fysiek en kun je de producten alemaal zien en voelen. Heb je een speciale wens vooraf? Laat het dan vooral weten, dan kan ik uiteraard iets voor je meenemen en klaarzetten.

BabyBoom Zeeland (Goes) - 25 juni 2022
Op zaterdag 25 juni vindt van 10.00 - 15.00 uur de BabyBoom Zeeland plaats. De showroom van Auto Poppe te Goes wordt omgetoverd tot een gave beurshal vol met leuke kraampjes. De zwangere beurs is de perfecte plek om informatie te verzamelen rondom de zwangerschap, bevalling en de kraamperiode. Maar uiteraard kun je er ook leuke producten voor de baby of jou zelf shoppen. 

Kortom: een erg leuke markt die je zeker moet bezoeken als je rondom Goes woont. Je vindt meer informatie op hun website.

Jaarmarkt Sprundel - 26 juni 2022
Op zondag 26 juni sta ik op de jaarmarkt in Sprundel. Deze jaarmarkt is van 11:00 - 17:00 uur en beloofd weer een grootse sfeervolle jaarmarkt te worden. Er zijn volop kraampjes met diverse producten. Daarnaast is er volop vermaak voor jong en oud geregeld. Een echte gezelligheids jaarmarkt dus!

Jaarmarkt Made - 3 juli 2022


Jaarmarkt Molenschot - 31 juli 2022MamaFair Breda - 18 september 2022
De MamaFair is een echte feelgood markt. Naast het geweldige aanbod aan diversiteit van standhouders kun je ook workshops volgen of meedoen aan korte activiteiten. Uiteraard neem ik de leukste najaarskleding mee en kan ik ter plekke weer bijtspeelgoed personaliseren. 
Je vindt meer informatie op de website.

Wie weet tref ik je op de markt?

Lees meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Kom je er niet uit, neem dan vooral contact met mij op. Ik kijk en denk graag met je mee.
Altijd bereikbaar via 06-34934611 of rian@rifresh.nl.